Популярний український телеведучий і зірка шоу "Холостяк" Гриша Решетнік поділився яскравими кадрами знімального процесу зі своєю колегою Надією Матвєєвою.

Відповідні фото з'явилися на його сторінці в Instagram.

Багато хто знає Григорія Решетніка завдяки його незмінній кар'єрі телеведучого шоу "Холостяк" і "Неймовірна правда про зірок". Більш того, на його рахунку сотні проектів озвучення – його голос звучить мало не на кожному телеканалі. І, незважаючи на такий завантажений графік, Решетнік встигає спілкуватися з шанувальниками в соцмережах і радувати їх новими фото.

Цього разу Гриша опублікував серію яскравих фотографій, на яких він засвітився з відомою українською телеведучою Надією Матвєєвою. Судячи з підпису до фото, телезірки знімали новий випуск "Неймовірної правди про зірок". На знімках Решетнік постав в класичному чорному костюмі і білій сорочці, а ось його колега Матвєєва вибрала більш розкутий наряд – просторе плаття молочного кольору в клітинку.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Фанати телеведучих залишили масу захоплених коментарів під публікацією. Багато хто здивувався, побачивши на знімальному майданчику собаку Надії.

Нагадаємо, що новий український "Холостяк" Михайло Заливако зворушив фанатів фотографіями з 99-річною бабусею.

Як повідомляв портал Знай.uа, незаймана зірка "Холостяка" звела з розуму фаворита Мішиної в нічному клубі.

Також Знай.uа писав, що зірка " Холостяка "Решетник сходив на жіночу процедуру:"я робив це".