У 3 випуску " МастерШеф. Професіонали " -3 учасників чекало чимало цікавих завдань. Однак впоратися з ними вдалося не всім і один з шеф-кухарів покинув проект вже на першому етапі.

У битві на виживання, тобто в чорних фартухах за своє місце на проекті боролися: Радек, Леонід, Володимир, ігор і Віталій.

З найпершої битви судді не шкодують учасників і їм дістався складний конкурс. За правилами конкурсу, учасникам потрібно було приготувати культові солодощі:" Нутеллу", цукерки" Вечірній Київ"," корівка "і"Milky way". Однак цього року судді змінили правила шоу: учасникам у чорних фартухах можна було взяти собі помічника з балкона.

Ця людина могла допомагати порадами, але не приготуванням. На завдання судді виділили 2 години.

МастерШеф. Професіонали, прес-служба СТБ
МастерШеф. Професіонали, прес-служба СТБ

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Віталій приготував "Корівку", яка підкорила суддів. Його цукерка сподобалася суддям більше, тому що була не такою солодкою, як оригінальна. Ігор зробив батончик "Milky way". Ектору сподобалися смак і консистенція продукту.

Горіхова паста " Нутелла "від Радека теж здивувала суддів, а ось печиво" Oreo " від Леоніда не дуже сподобалося як на вигляд, так і на смак суддям.

А ось Володимир готував цукерки"Вечірній Київ". Судді розкритикували його роботу, адже начинка в десерті не застигла, а ганаш, який учасник використовував як основу, взагалі не йшов в оригінальному рецепті цукерок.

Кухню "МастерШеф" покинув саме Володимир Юдін.

Раніше ми повідомляли, Клопотенко поділився особистим рецептом австрійського захера.

Як повідомляв "Знай.иа", "МастерШеф. Професіонали-3", Як виглядає нова двадцятка кращих кулінарів України.

Також "Знай.иа" писав, що судді "МастерШеф" Ярославський і Мартиновська анонсували спільну дитину.