У ПриватБанку розповіли, як уберегти свою карту від шахраїв і непередбаченого списання коштів.

В першу чергу у фінансовій установі порадили перевірити наявність / актуальність підписок в магазинах App Store і Google Play. Якщо ви помітили небажану підписку або таку, на якій закінчився безкоштовний пробний період, ви можете її зупинити. Найчастіше саме вони знімають гроші з вашої картки без попередження.

Якщо ви є любителем інтернет-покупок, то в ПриватБанку радять відкрити спеціальну Інтернет-карту, яку можна поповнювати перед самою покупкою. Таким чином ви отримаєте можливість захистити свою основну карту від небажаних зняттів.

Ліміт на інтернет-карті можна просто регулювати через додаток Приват24. Ту ж процедуру не варто забувати проробляти і на основній картці.

Приват24 / фото: Facebook ПриватБанк
Приват24 / фото: Facebook ПриватБанк

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

Але, незважаючи на всі ці запобіжні заходи, є головне правило – нікому і ніколи не повідомляйте код CVV2, розташований на зворотному боці карти.

Завжди звертайте увагу на адресу сайту і переконайтеся, що здійснюєте покупку через перевірений ресурс (https://). Чимало важливо звертати увагу на інтерфейс інтернет-ресурсу - будь-яка зміна в кольорі або шрифті, наявність орфографічних помилок має дати сигнал про фішинг.

У будь-якому випадку, якщо ви зіткнулися з шахраями або небажаними платежами, ви завжди можете заблокувати карту в додатку Приват24 або через Службу підтримки. Розблокувати ви можете її в будь-який момент тим же способом.

Нагадаємо, що ПриватБанк блокує карти українців, клієнти втрачають по 12 тисяч за годину.

Як повідомляв портал Знай.uа, пенсія зросте аж на 850 гривень - кому пощастить отримати надбавку вже цього року.

Також Знай.uа писав, що засновник Monobank розповів про жертви дзвінка "Служби безпеки".