Українська телеведуча Олена-Крістіна Лебідь, також відома як наречена колишнього віцепрем'єр-міністра Павла Розенка показала, що на ранок вона не перетворилася з "чудовиська" на "принцесу".

Відповідна публікація була розміщена на її сторінці у соціальній мережі "Інстаграм".

"Чорт, Фіона і на світанку не перетворилася на принцесу 🙈🙈🙈😂😂😂

З добрим страшним ранком, друзі!" — написала ведуча, натякаючи на головну героїню анімаційного серіалу "Шрек".

Телеведуча зробила селфі, на якому зазнімкувала частинку свого життя. Вона у зеленій з перламутровими відблисками масці на обличчі та звичайній рожевій футболці посміхається у вічко телефона. На задньому фоні на дивані сидить її коханий, Павло Розенко. Він бавиться з псом. Видно, що чоловік у домашньому одязі посміхається, він повністю зосереджений на процесі гри з песиком, який, своєю чергою, не зводить очей з власника та іграшки в його руці. Світлина зроблена у яскравих сонячних тонах, від неї віє спокоєм і теплом.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Нагадаємо, наречена Розенка Олена-Крістіна Лебідь в екстремальному декольте побачила майбутнє: "Мені нра!". Олена-Крістіна Лебідь заінтригувала публіку

Як повідомляв портал "Знай.ua", Наречена Розенка Олена-Крістіна Лебідь похвалилася дивним сувеніром з Карпат: "Сніг у м'ячику".

Також "Знай.ua" писав, що нова кохана колишнього Лорак Мурата показала, що вміє: "А ви любите?". Закохані разом відпочивають та проводять багато часу один з одним.