Військовий літак розбився у фатальній авіатрощі — лише дивом не влетів у житловий квартал

Літак ВПС Нігерії (NAF201) при заході на посадку зазнав катастрофи біля аеропорту столиці держави Абуджа. На борту було 6 осіб, у тому числі 2 члени екіпажу

Шахрайки "гіпнозом" вкрали в українки мільйон: "Знімали негативну енергію"

Поліцейським вдалося протягом доби встановили особи двох зловмисниць, причетних до скоєння шахрайства у великих розмірах. Підозрюваних Прилуцька поліція затримала поблизу Дніпра.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Військові навчання ООС, facebook.com/pressjfo.news
Військові навчання ООС, facebook.com/pressjfo.news

Путінські окупанти обстріляли мирні будинки на Донбасі: воїни ЗСУ відповідають без вагань

Сім порушень режиму повного і всеосяжного припинення вогню зафіксовано в районі проведення операції Об'єднаних сил за минулу добу, 20 лютого 2021 року.

Про це повідомляє пресштаб ООС в ранковому зведенні в соціальній мережі Facebook. Порушення були зафіксовані недалеко від населеного пункту Южне (в районі "Півночі"), біля Новгородського і поблизу Попасна і Катеринівка. Російсько-окупаційні війська використовували артилерійські системи 122-го калібру та снайперської зброї для ведення прицільного вогню.

Двигун Boeing 777 загорівся в небі, фото: BBC
Двигун Boeing 777 загорівся в небі, фото: BBC

Двигун лайнера Boeing охопило пекельне полум'я, на борту дві сотні людей

пасажирський Boeing 777 після вильоту з аеропорту Денвера втратив обшивку правого двигуна, її уламки впали на житлові квартали, а сам двигун почав горіти.

Погода в Україні, кадр з відео
Погода в Україні, кадр з відео

Шапки і чоботи можна ховати до шафи: синоптики розповіли українцям, коли прийде довгоочікуване тепло

Лютий 2021 року стрімко біжить до свого кінця, а разом з цим перший весняний місяць березень вже стукає в двері. Саме у березні українців порадує весняне тепло, проте не відразу.