Потепління триває, українці можуть насолодитися тимчасовим теплом вже у понеділок 22 лютого.

Прогноз погоди для всієї території України дають Український Гідрометцентр та синоптикиня Наталія Діденко.

Найтепліше буде на території західних областей і в Одеській області. Цілком ймовірно, що там буде аж до +12+14 градусів. На жаль, в інших областях країни буде суттєво холодніше.

В понеділок температура коливатиметься між +2+6, навіть на Заході та Півдні буде лише +5+9. Ночі, втім, залишатимуться холодними, можливі морози. Це, своєю чергою, означає, що вулиці знову стануть місцем для падінь: все, що розтане вдень, уночі покриється кіркою льоду.

Прогноз погоди на 22 лютого, зображення Гідрометцентр
Прогноз погоди на 22 лютого, зображення Гідрометцентр

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

Опади - мокрий сніг та дощ - можуть випасти лише на Сході. Існує вірогідність опадів на Сумщині, Дніпропетровщині, Полтавщині і Запоріжжі. Всі інші регіони можуть не хвилюватися за можливість зустрічі зі свіжим дощем чи снігом. Разом із тим, висока вологість може спровокувати тумани.

У Києві буде тепло +2+4, опадів не передбачається. Буде слизько і мокро, тому уважно обирайте взуття.

Як кияни, так і жителі інших міст мусять пам’ятати, що спостерігається падіння бурульок і снігів з дахів - будьте обережними. У Карпатах існує лавинна небезпека.

Увесь тиждень триватиме приємна і погожа атмосфера. Лише 23-24 може відбутися короткочасне похолодання на Лівобережній Україні.

Раніше ми повідомляли, львів'яни з лопатами оголосили війну надокучливому снігу: дивись і вчися, Садовий.

Як повідомляв "Знай.uа", кияни повстали проти комунальників через нечищені дороги і стали оленями парковки.

Також Знай.uа писав, що Закарпатський Уж "вийшов" до людей, все затоплено.