Арсен Мірзоян, український автор і виконавець, намалював будиночок бігом.

Про це Арсен розповів на власній сторінці у соціальній мережі “Інстаграм”.

Музикант виклав дві картинки. На першій він у спортивній різнокольоровій куртці і шапочці позує на тлі школи. Підпис до цієї світлини такий: “Доброго ранку! Трохи відкоригував 🤣 але…”. Доволі загадковий допис, який стає зрозумілим після перегляду другої світлини.

Друге фото - це карта, на якій програма позначила траєкторію бігу співака. Чітко видно, що Арсен своїм бігом “намалював” будиночок, яким його малюють діти у садочку чи молодших класах. Крім того, програма показала, що співак пробіг трохи більше 10 кілометрів. Співак бігає регулярно. Його форма підтверджує це, на його сторінці можна побачити й інші малюнки, створені його бігом.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Цілком можливо, що після спекотних канікул у Єгипті, Мірзояну потрібно тренуватися навіть більше ніж зазвичай. З іншого боку, вага і мотивація для фізичної активності - персональна справа кожного.

Нагадаємо, зять Ніни Матвієнко Мірзоян обійняв чоловіка перед сном.

Як повідомляв "Знай.uа", дружина Арсена Мірзояна Тоня Матвієнко показала, яке свято відзначає замість Дня Валентина.

Раніше ми nfrj; писали про те, що Арсен Мірзоян опинився вночі в чужому місті, Тоні Матвієнко немає поруч:"зірки загорілися". Артист розмістив красиві кадри, на яких можна побачити пальму і зоряне небо на морському узбережжі Brayka Bay.