Популярна українська виконавиця Тіна Кароль засвітилася на незвичайному відеоролику, де апетитно поїдала яйця.

Відповідне відео опублікували на фан-сторінці зірки в Instagram.

В останні роки Тіна Кароль все більше і більше набирає популярність серед українських та іноземних слухачів. Тепер співачка не тільки радує фанатів новими піснями, кліпами і концертами, то і приєдналася до телевізійного життя, виступаючи в ролі ведучої або зіркової судді на популярних українських шоу.

Однією з останніх програм, в якій взяла участь Тіна Кароль, є "Голос Країни", де поп-діва зайняла місце тренера. Фанати буквально прийшли в захват від появи улюбленці на телеекранах, а в мережі почало з'являтися все більше кумедних роликів за участю виконавиці.

Цього разу у фан-групі Кароль з'явилося відео із закулісся "Голосу". Зірка була одягнена в свій фірмовий наряд з еко-шкіри, в якому блищала на першому випуску програми. Тільки тут Тіна постала вже в менш яскравому світлі: зірка із задоволеним виглядом напхала в рот їжу і заявила: "Слава яйцям!".

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Нагадаємо, що Оля Полякова натякнула на таємні стосунки з Даном Баланом, скандал з Кароль видав все.

Як повідомляв портал Знай.uа, Тіна Кароль потонула в міцних руках Балана - Навколо прямий ефір: "це було по-особливому...".

Також Знай.uа писав, що Тіна Кароль навчила правильно відповідати колишнім: "даремний шматок д*рьма".