Відома українська співачка Оля Полякова, яка отримала звання "Суперблондинки", показала, в якому образі буде в новому ефірі шоу "Маска". Вона часто ділиться кадрами свого яскравого життя з мільйонами шанувальників.

"Ввечері дивіться новий випуск гіпершоу #МАСКА о 21:00 на Телеканал Україна 🔥 Ви будете здивовані!",- сказано під афішею Полякової.

На фото Оля позує в латексній короткій сукні червоного кольору з розкішним кучерявим волоссям. Яскравий образ вона підкреслила таким же макіяжем-стрілками і червоними губами. А міні-сукня оголила її довгі ноги.

Скріншот Facebook
Скріншот Facebook

Шанувальники не пройшли повз нової публікації, хоча їх думки і розділилися. Одні відзначили, що Оля Красуня і що вони чекають з нетерпінням нового шоу. Інші почали будувати припущення, хто ховається за масками.

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Однак були і ті, хто зовсім не розумів, в чому сенс програми і зовсім їх вже нудить від таких персонажів в шоу-бізнесі.

"Чекаємо з нетерпінням!", "Красуня"," дуже добре виглядає, хоч і далеко від Батьківщини", " Драконом може бути Олександр Педан. Його фото впало, він приїднався до федерації боксу, а також грав в КВК.", "Вже нудить від такого бомонду в шоубізнесі", "чекаємо з нетерпінням Олічка", " в чому прикол цієї передачі?", "Не буде то свічка", "Херня", - пишуть коментатори.

А деякі і зовсім звернули увагу на фігуру виконавиці і розкритикували те, що вона періодично худне, як і Наталія Могилевська. І привели в приклад пишнотілу Руслану Писанку, яка не худла і жила в своє задоволення і була затребуваною.

"Тут бачиш яка штука. Мужикам більше подобаються дівчата як Kamaliya Zahoor а не такі як ти) ти можеш на неї гарчати, але вона заміжня за міліардером, а тебе мабуть заздрість розпирає. Все вона правильно сказала що вона своєму чоловікові подобається такий який вона є і їй цього достатньо. А від себе додам що тобі Оля доводиться худнути і страждати всякими спортзалами, щоб бути затребуваною. Так що краще? Жити в своє задоволення як Камалія або тягнути все на собі як ти ? Те що в твоїх очах мінус, в очах абсолютно всіх мужиків плюс і ще який ! Так що худни собі нездоровье але це твоя важка ноша. Руслану Писанку і такий всі любили, так що коли дівчина з усіма жіночими принадами це плюс а не мінус. Це для таких дурних худнуть як приклад для подрожания, а для мужиків дошки не показник", - пише чоловік.

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Скриншот комментариев
Скриншот комментариев

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Раніше ми повідомляли, Оля Полякова після Приниження Кароль зізналася, що хвора.

Як повідомляв "Знай.uа", Полякова з дочками скотилася з гори в кущі.

Також "Знай.uа" писав, що Полякова занурила голу попку в сніг.