Популярна українська співачка і актриса Оля Полякова, яка відома також як Суперблондинка, активно веде свій профіль Instagram.

Нещодавно знаменитість виставила відео, на якому показала, як невдало почався її день - квартира зірки, розташована в центрі Києва на верхньому поверсі зазнала збитків. Так, артистка вже не раз зверталася в житлово-експлуатаційну контору, щоб ті прибрали з даху сніг і величезні бурульки, показувала в соціальних мережах, як протікала стеля квартири в різних кімнатах, проте тоді комунальники ігнорували прохання і вимоги виконавиці.
А в понеділок 22 лютого Ольга записала гнівне відео-звернення, розповівши, що поки її діти, Маша і Аліса збиралися в школу, на очах у сім'ї впала стеля. Полякова не змогла приховати люті, адже її квартирі було завдано сильної шкоди, однак якби перед вихідними сніг був прибраний комунальною службою, біди можна було б уникнути.

"Я просила ЖЕК прибрати сніг ще минулої п'ятниці! Всім було наплювати. У вихідні текли стелі, а сьогодні вранці, коли мої діти збиралися в школу, були в цій квартирі, це все почало падати.

Це обвалилася стеля. Ось це все текло всю ніч, а вранці сьогодні це все впало! Подивітся..."

у Олі Полякової обвалилася стеля, instagram.com/polyakovamusic/

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

"Я хочу матюкатися! Я хочу говорити матом! Я просила цих сук, я просила їх прибирати сніг! А сьогодні вони прийшли прибирати, тварі! Тиждень це все текло на голову..."

у Олі Полякової обвалилася стеля, instagram.com/polyakovamusic/