Відома українська співачка, тренерка шоу "Голос країни", телеведуча проекту "Танці з зірками" Тіна Кароль обожнює радувати фанатів новими знімками в Instagram.

А нещодавно знаменитість повідомила ще одну радісну новину - вона разом з продюсером і репером Потапом стала ведучою нового проекту на телеканалі "1+1" "Ліпсінк батл" - 36 зірок українського шоу-бізнесу будуть підкорювати українців своїми пародіями.
Так, на офіційному Instagram-акаунті телеканалу шанувальникам Тіни запропонували порівняти, який з образів личить зірці більше - шкіряне вбрання бежевого кольору для сліпих прослуховувань на "Голосі країни 11" або ж біло-жовте елегантне плаття з невеликими вирізами на талії і фіолетовою вставкою з прем'єри "Ліпсінк батл".

"Тіна Кароль на «Ліпсінк батлі» чи на «Голосі країни» — який образ ведучої та тренерки тобі подобається більше?
Пиши свою думку в коментарях⬇️

Дивись «Голос країни» вже сьогодні о 21:00, а прем‘єру нового шоу «Ліпсінк батл» 6 березня о 20:20 на 1+1."
Фолловери не пройшли повз: "Вона у всіх образах прекрасна😍"," Завжди красунечка❤️", " вона у всіх образах чудова❣️😍", " Голос її другий дім❤️"," знущаєтеся, як тут вибрати? Вона прекрасна в будь-якому образі 😍😍😍❤️❤️", "Вона завжди неперевершена в будь-якому образі😍 🔥❤️".

Нагадаємо, господиня Тіна Кароль "осоромилася" на кухні, забалакалася і приготувала туфлю

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що скромниця Тіна Кароль прибрала волосся і вперше засвітила зухвале тату