Президент України Володимир Зеленський пообіцяв продовжити програму "Велике будівництво" і у 2021 році зробити ту ж кількість доріг, що у 2020.

Про це йде мова у публікації на офіційній сторінці глави держави у соціальній мережі "Інстаграм".

Також президент у цьому повідомленні відповів і на жорстку критику, якої зазнавала влада за направлення на будівництво доріг коштів з фонду боротьби з COVID-19.

"Торік ми зробили 6,5 тис. км доріг, у 2021-му зробимо стільки ж. Дивовижний факт: уперше в історії України опозиція критикує владу за збудовані дороги", — пише Зеленський в інстаграмі.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються
Показати ще

Окрім тисяч кілометрів прокладених доріг, "Велике будівництво" мало на меті будівництво або радикальну реконструкцію 142 шкіл, 117 дитсадків, 212 відділень екстреної медичної допомоги, 570 медичних амбулаторій і 122 спорткомплексів по всій країні.

Однак саме дороги стали візитівкою проєкту, який мав також компенсувати втрату українцями робочих місць, у тому числі й за кордоном. Зокрема, було побудовано та відремонтовано 4056 км доріг державного значення, а також 2527 км доріг місцевого значення.

При цьому на думку багатьох українців, "Велике будівництво" було не на часі - цих коштів також потребувала медицина, яка зіштовхнулася з пандемією, а також інші сфери економіки, які переживають скрутні часи.

Нагадаємо, Зеленський нагадав українцям про доброту і спонтанні рішення: "Легше і дешевше жити..."

Як повідомляв Знай.uа, Заява Єрмака про канал Зеленського - це тривожний сигнал, - Романенко.

Знай.uа писав, українці вимагають прирівняти гривню до євро: "Жебраки і вимирають".