Відома українська співачка і продюсер Наталія Могилевська часто ділиться з шанувальниками новинами свого життя і творчості в Instagram.

Нещодавно 45-річна знаменитість вперше перефарбувалася з шатенки в попелястий блонд і зазначила, що починає життя з чистого аркуша. Так, артистка дуже захопилася трендовою соціальною мережею TikTok, куди тепер все частіше викладає різні фото і відео, і цей раз не став винятком.

Красуня показала кумедний ролик, на якому нібито прийшла поскандалити з сусідами через те, що ті пізно ввечері слухали музику занадто голосно і підспівували. Для "розборок" зірка вибрала шовкову блузу кольору фуксії і довгу світло-блакитну джинсову спідницю, доповнивши образ масивним золотим намистом на шиї.

@nataliya_mogilevskaya

Как это жизненно 😅#рекомендации #рек

♬ оригинальный звук - ❤️Антон Шастун❤️

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Спочатку Наталя була розгнівала нахабною поведінкою "сусідів", а тому вирішила з усієї сили постукати в дерев'яні двері, проте в останній момент зупинилася, почувши пісню, якою ті насолоджувалися. Хлопці підспівували під трек дуету Непара "Другая Причина", що змусило Могилевську відкласти свої образи і почати весело танцювати під хіт далекого 2003 року. Виконавиця зазначила, що їй дуже сподобався музичний смак сусідів.

"Коли прийшла лаятися сусідами через шум...

Але смак на музику у них що треба"

Нагадаємо, Могилевська шокувала шанувальників дивним захопленням.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Могилевська показала найрідніших.

Також портал "Знай.uа" писав, що Могилевська без нижньої білизни показала "фінальний номер".