Популярна українська телеведуча Ольга Фреймут просто обожнює привертати до себе увагу різними способами в Instagram і Facebook.

Нещодавно знаменитість виставила архівний кадр з однією з її улюблених фотосесій для модного глянцю Vogue Україна, де приміряла дуже незвичайне для себе вбрання. Так, артистка, яку численні шанувальники звикли бачити в елегантних і жіночних образах вирішила перевтілитися, позуючи для зйомки в білосніжному пухнастому міні з яскраво-синім лакованим поясом, а також високими ботфортами сірого кольору.

Красуня доповнила образ ніжним нюдовим макіяжем з акцентом на очах, а довге пряме волосся акуратно прибрала назад. При цьому зірка сиділа на м'якому кріслі-пуфі зі злегка розсунутими ногами.

"Фото з улюбленої фотосесії для @vogue_ukraine"

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Фолловери не пройшли повз, але їх думки розділилися: "Вау😍Перший раз бачу Ольгу Фреймут з оголеними ногами вище коліна😂 🤩", " як же так? Принцеси не сидять, розставивши ноги!", "Вау ...шалено красиво🔥Вам так личить👏"," а як же етикет паночки???? 😮 ", "Ноги хороші, а гонор то звідки, від повної відсутності знань правил етикету?", "Ту мач фотошопу. Не впізнала навіть! Але лук супер 🙌", " тут Вам років 20, таке відчуття))".

Нагадаємо, Оля Фреймут показала коханого чоловіка, шанувальники зворушені до сліз.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що дочка Фреймут розлютила мережу зухвалими танцями, Злата не витримала.

Також портал "Знай.uа" писав, що Фреймут оскандалилася новим проектом на Інтері".