У віці 70 років пішов з життя радянський актор і заслужений артист РФ Олександр Жданов. Про це повідомили в прес-службі Театру "на Ливарному".

" у січні 2021 року ми вітали його з 70-річчям, а в березні готувалися відзначити Творчий ювілей – 45 років служіння на цій сцені. Його відхід став великим горем для всього колективу, оскільки він був нашою душею, Театр "на Ливарному" світився його посмішкою", – повідомили в театрі.

Відомо, що артист 45 років свого життя присвятив виступам на сцені театру. Повідомляється, що він помер від затяжної хвороби.

Про те, коли і де відбудеться прощання з артистом, повідомлять пізніше.

Широкій публіці Жданов став відомий за роллю в серіалі"Вулиці розбитих ліхтарів".

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України
Показати ще

За роки своєї творчості Жданов зіграв понад 40 театральних ролей в Театрі "на Ливарному", в тому числі в спектаклях" Панночка-селянка"," з коханими не розлучайтеся«,»Собаче серце". У кіно він відомий своїми ролями у фільмах:"Омелян Пугачов". "Останнє літо дитинства", "Вулиці розбитих ліхтарів", "довгі версти війни".

Раніше ми повідомляли, 11-річний хлопчик загинув на морозі: кілька днів не міг відігрітися.

Як повідомляв "Знай.uа", молода Українка померла під час пологів на руках у байдужих лікарів, малюк ніколи не поцілує маму.

Також "Знай.uа" писав, що популярний ведучий поховав дружину і пішов з життя через рак, глядачі в скорботі.