Анжеліка Рудницька - українська телеведуча і співачка - поділилася своїми роздумами про дорожнечу комунальних послуг. Схоже, вони не під силу навіть зіркам (хай хоч і не в зеніті слави, але все ж).

Про це співачка розповіла на своїй сторінці у соціальній мережі “Фейсбук”.

Артистка написала: “Коли дивишся на платіжки за комуналку - почуваєш себе безпорадним жебраком. У мене серед коментаторів є ті, хто переконує, що нічого не здорожчало, і що з нами вже сталося покращене покращення. То я готова їм передати свої платіжки, якщо що)”.

У коментарях підписники і фанати співачки також ділилися своїми роздумами про платіжки. Дехто переконував, що це не найбільші суми, які їм доводилося платити за ці послуги.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Високі тарифи нині хвилюють більшість українців. Про складність оплати комунальних послуг говорять як звичайні українці, так і артисти і зірки. Наприклад, Ніна Матвієнко в одному зі своїм свіжих інтерв’ю також поскаржилася на зростання цін на комуналку.

Рудницька - культова особа для українських дев’яностих. Її полюбили завдяки хіт-параду “Категорія А”, де українці могли подивитися найновіші кліпи вітчизняних виконавців. Саме завдяки цій передачі в Україні виросло як покоління незалежних артистів, так і слухачів. Після закриття “Категорії А” Рудницька продовжила займатися розвитком української культури: вона організовує зустрічі, фестивалі, курує події. Окрім того, зірка впоралася з тривалою і виснажливою хворобою.

Нагадаємо, що киянам прийшли "золоті" платіжки за газ, хоча обіцяли не підвищувати

Як повідомляв портал "Знай.uа", як не платити за опалення, якщо в квартирі холодно: інструкція для українців

Також Знай.ua писав, Касирка "напала" на покупчиню за 200 гривень: "Що неправильно?! Ахрана!"