Яєчні рулетики з м'ясною начинкою - відмінна альтернатива звичайним млинцям. Такі рулетики готувати просто, а результат - просто дивовижний.

Рецептом яєчних рулетиків з м'ясною начинкою поділився телеграм-канал "Кухня по-чоловічому".

Інгредієнти:

  • Яйця курячі - 7 шт.
  • Свинячий фарш - 500 г
  • Цибуля фіолетова - 1 шт.
  • Сир твердий - 100 г
  • Сметана - 4 ст. л.
  • Сіль - 2 ч. л.
  • Перець чорний мелений - 2 щіпки
  • Олія соняшникова рафінована - 1 ст. л.
  • Бульйон курячий - 350 мл

Яєчні рулетики з м'ясною начинкою, кадр з відео
Яєчні рулетики з м'ясною начинкою, кадр з відео

Приготування:

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Розбити у мисці сире яйце, додати сіль на кінчику ножа і 1 ч. л. сметани. Збити яйце виделкою, щоб сметана добре розійшлася. Одразу ж на розпеченій сковороді з яєчної суміші смажимо млинець з двох сторін. Перевертати потрібно дуже акуратно.

Поки млинець смажиться, готуємо суміш з наступного яйця. Як тільки один яєчний млинець обсмажився, одразу смажимо наступний.

Подрібнюємо очищену цибулю, нарізаємо її дрібно і додаємо у свинячий фарш. Додаємо сіль і чорний мелений перець. Фарш ретельно перемішуємо.

Яєчні рулетики з м'ясною начинкою, кадр з відео
Яєчні рулетики з м'ясною начинкою, кадр з відео

На одну сторону яєчного млинця викладаємо частину фаршу і загортаємо у рулетик, як голубці. Отримані рулети викладаємо у форму для запікання.

Тепер у гарячий бульйон або кип'ячену воду додаємо столову ложку сметани та дрібку солі. Перемішуємо і заливаємо яєчні рулети так, щоб вони були покриті трохи більше, ніж на половину. Ставимо рулети в розігріту до 200 ºC духову і запікаємо близько 15 хвилин під фольгою і 10 хвилин без неї.

Готові яєчні рулети посипаємо натертим на дрібній тертці сиром і ставимо в уже вимкнену духовку на 5 хвилин, щоб сир розплавився. Подаємо їх в гарячому вигляді.

Яєчні рулетики з м'ясною начинкою, кадр з відео
Яєчні рулетики з м'ясною начинкою, кадр з відео

Нагадаємо, рублена домашня ковбаса: як приготувати натуральний продукт своїми руками. Рублена ковбаса виходить дуже ніжною і соковитою

Як повідомляв портал "Знай.ua", справжні галицькі крученики: жодні котлети і відбивні з ними не зрівняються. Рецепт справжніх галицьких кручеників

Також "Знай.ua" писав, пишні оладки без яєць на кефірі: проста вечеря за лічені хвилини. Готуються швидко і виходять дуже пишними