Відома українська співачка Ірина Білик активно веде свій аккаунт в Instagram.

Нещодавно 50-річна знаменитість виставила серію яскравих кадрів, позуючи в шоурумі, де приміряла досить епатажний образ. Так, артистка постала перед аудиторією в яскраво-червоному пальто-оверсайз з масивними гудзиками, довгій сукні, суцільно вкритій паєтками, пухнастій шапці чорного кольору, футуристичних сонцезахисних окулярах, а "фішкою" вбрання стали грубі черевики на високій платформі.

При цьому красуня доповнила образ макіяжем з червоною помадою на губах і запропонувала численним шанувальникам вибрати, яке фото вийшло найвдаліше. Фанати ж відзначили, що оновлений стиль Білик дуже нагадує імідж її колишнього коханого Діми Коляденко, з яким Ірина перебуває в дружніх відносинах багато років.

Фолловери не пройшли повз, але їх думки розділилися: "Гарна жінка, але одяг.....", "Стиль Коляденка)))))", "мені більше подобається перша. А взагалі фоточки яскраві і цікаві! 🔥 👏 ", "Як Діма Коляденко, любить черевики на платформі🙂", "рятуйте милу душу😂", "цілковитий Епатажжжж!!!", "Страшно модно😮".

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще