У Шотландії сталася неприємна ситуація з одним чоловіком, який позбувся своєї мови під час вуличної бійки з жінкою.

Він був приголомшений, адже після цього чайка зістрибнула вниз і з'їла орган з порожнини рота. Ситуація сталася ще в серпні 2019 року з Джеймсом Маккензі і Бетані Райан - вони були залучені в божевільну бійку і вона нахилилася до нього, щоб поцілувати, після чого сильно вкусила мужчіу і вирвала шматок язика.

Потім велика чайка полетіла вниз і схопила м'ясистий м'яз дзьобом, а потім втекла, перш ніж поранений зміг її підібрати. Інцидент залишив Маккензі скаліченим на все життя. Райан визнала себе винною в нападі на Маккензі на слуханні в суді Единбурга минулого четверга. Прокурор суду шерифа Единбурга Сьюзан Діксон заявила, що між двома незнайомими людьми сталася сутичка на вулиці Лейт-Уок в столиці, і виникла суперечка.

Чайка, скріншот: Youtube
Чайка, скріншот: Youtube

Спочатку жінка намагалася піти від "протистояння", тоді як Маккензі продовжував вести себе агресивно і підійшов до неї зі стисненим кулаком. Але Бетані відповіла на його дії, відштовхнувши його. Після чого поцілувала в губи і прикусила язик. Через це йому довелося видалити частину мови розміром приблизно два на три сантиметри, за словами прокурора Сьюзан Діксон.

Популярні новини зараз
ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Згодом Бетані Райан була заарештована поліцією, тоді як Джеймс Маккензі звернувся до лікарні для лікування, адже з рани сочилася кров.

Нагадаємо, у Франківську банда малоліток "розстріляла" камери спостереження: "Просто розважалися"

Як повідомляв "Знай.ua", в київській підземці спортсмени жорстоко побили людей у погонах - "Оплатіть проїзд!"

Знай.ua писав, в Польщі агресивні грузини з ножами накинулися на українців: не поділили злоті