Відома американська фото- і фітнес-модель Ана Чері обожнює хвалитися ідеальним тілом в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила черговий пікантний кадр, позуючи в спокусливому образі.

Дівчина вирішила з невеликим запізненням привітати численних шанувальників з Днем закоханих 14 лютого, презентувавши гарячий ролик, в якому приміряла різні еротичні вбрання.

Так, красуня позувала то в напівпрозорій рожевій спідній білизні, суцільно розшитій ніжними квітами, то яскраво-червоних стгрінгах і бюстгальтері зі шкіряною портупеєю, то в прозорій довгій сукні, а то і зовсім в боді червоного кольору з масивними каменями-стразами. При цьому Ана не забувала демонструвати пружні сідниці і пишні груди, додаючи образам грайливості за допомогою аксесуарів: блискучої корони, високих рукавичок і туфлях на підборах.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

До слова, у моделі більше 12,5 мільйона фоловерів в Instagram і дівчина точно знає, чим зацікавити аудиторію, фактично щодня демонструючи оголене тіло. Втім, Ані точно є, що показати - 34-річна зірка невпинно працює в спортзалі, звідки виставляє фото і відео гарячих тренувань, мотивуючи численних прихильниць.

Соціальні мережі - не єдиний спосіб заробітку. Разом з чоловіком Беном Морлендом вона володіє мережею досить популярних фітнес-клубів, а також є засновницею власного бренду спортивного одягу і бікіні.

Ана Чері Гарсія народилася 16 травня 1986 року в Анахаймі, США, провівши фактично все своє дитинство в Каліфорнії. Примітно, що у зірки є індіанське, іспанське та європейське коріння, що і зробило її володаркою незвичайної зовнішності. Знаменитість є і однією з найбільш високооплачуваних Instagram-моделей, а також моделей спідньої білизни.