У Російській Федерації двоє учнів молодшої школи потрапили в лікарню після гри з соціальної мережі TikTok.

Відповідне відео опублікував Telegram-канал "Mash".

Повідомляється, що інцидент стався в місті Каспійськ (Дагестан, РФ). Двоє учнів другого класу місцевої школи грали в "підсічки" з семикласниками. Як з'ясувалося, про цю розвагу школярі дізналися з соціальної мережі TikTok.

Суть гри полягає в тому, що двоє людей повинні стояти навпроти один одного, а між ними розташовується третій гравець. Останнього просять підстрибнути якомога вище, в той час як інші роблять "підсічку" з двох сторін. Якщо третій гравець не встигає ухилитися, то він падає на спину і вдаряється об землю.

"Обидва другокласники зараз у лікарні. У одного - струс мозку, в іншого - пошкоджена нога і перелом стегна зі зміщенням кісток", - йдеться в повідомленні.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

На відео чітко видно, як діти мучаться від болю і не можуть встати з ліжка. На думку автора відео, в події винні семикласники, які "побили" школярів.

Нагадаємо, що батькам розкрили очі на правду про TikTok. Українцям запропонували залишити роботу з підлітковим суїцидом компетентним фахівцям.

Як повідомляв портал Знай.uа, кияни підтримують ідею закриття соціальної мережі Tik Tok в Україні. В одній зі шкіл Києва зібрали понад 10 тисяч підписів на підтримку закриття.

Також Знай.uа писав, що молодий військовий підкорив Tik-Tok: Пікассо і Жадан у формі.