На сторінці Міністерства соціальної політики України в соціальній мережі Facebook з'явилася публікація про оцінку результатів реалізації пілотного проекту з монетизації одноразової допомоги під назвою "пакет малюка".
Повідомляється, що в результаті впровадження проекту АТ КБ "ПриватБанк" видав понад 129 тисяч соціальних карт (129,8 тис.) в період з 1 вересня минулого року. За інформацією Мінсоцполітики, з початку поточного 2021 року 34 тисячі осіб отримали грошову компенсацію на картки на загальну суму 194 мільйонів гривень.
У січні її отримали 13,4 тисяч осіб - 75 мільйонів грн., у лютому - 20,7 тис.осіб-119 мільйонів гривень. На отримані кошти з соціальних карток батьки можуть придбати дитячі речі в закладах торгівлі, які долучилися до реалізації цього проекту.

Новонароджений / скріншот з відео
Новонароджений / скріншот з відео

"Наразі підписано 622 додаткові угоди про приєднання до пілотного проекту з монетизації одноразової натуральної допомоги "пакунок малюка" та внесено до реєстру закладів торгівлі, розміщеного на офіційному веб-сайті Мінсоцполітики за посиланням https://pakunok-malyuka.ioc.gov.ua/outletaddresses. Реєстр закладів торгівлі налічує 3432 магазини, з яких 139 - інтернет-магазинів", - йдеться в публікації Міністерства соціальної політики України.

Мінсоцполітики інформується Національною соціальною сервісною службою про щотижневий моніторинг забезпечення новонароджених дітей одноразовою допомогою.

Мінсоцполітики, скріншот: Facebook
Мінсоцполітики, скріншот: Facebook

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Нагадаємо, як карають боржників по аліментах в Україні: позбавлення прав на авто, невиїзд за кордон і шалені штрафи

Як повідомляв "Знай.ua", в Україні запропонували ввести довічне ув'язнення: "Закон трьох помилок"

Знай.ua писав, субсидії постачальнику, а не в кишені українців: Мінсоцполітики поділилося планом щодо тарифів на 2021 рік