Мільйони українських телеглядачів з цікавістю дивляться нові випуски популярного шоу"Голос країни". Те, що відбувається на проекті коротко показали в ролику в Instagram.

"Від чутливих романтиків до запальних рокерів і сміливих експерементаторів п'ятий випуск самого вокального шоу країни запам'ятався неймовірними тембрами і яскравими виступами. Місць у командах наставників залишилося небагато, а попереду ще два епізоди "сліпих прослуховувань", - сказано в повідомленні.

Шанувальники вже вибирають своїх улюблених виконавців і пишуть, хто їм найбільше сподобався з учасників.

"Яна-молодець!!!Бомбезно", " Владислав найкращий однозначно😍😍🔥🔥🔥🔥❤️❤️", - пишуть коментатори.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

Рок-виконавцем виявився Науменко Андрій, який прийшов на проект вразити всіх суддів Олега Винника, Дмитра Монатіка, Надю Дорофєєву і Тіну Кароль.

Як зазначили на сторінці "Голосу країни" в соцмережі Instagram, Науменко Андрій впевнений, що йому вдасться затьмарити всіх рок-виконавців в цьому сезоні.

"Вже цієї неділі на сцену "Голосу країни" вийде Науменко Андрій 🔥 він прийшов запалити сцену своїм фатальним виступом і впевнений, що йому вдасться затьмарити всіх рок-виконавців цього сезону 🎸 як думаєш, чи вдасться це йому? Дивись п'ятий випуск #голоскраїни11 цієї неділі о 21: 00 🚀", - йдеться в повідомленні.

Раніше ми повідомляли, Потап ніжно прилаштувався ззаду до Дорофєєвої-Дантесу не показувати.

Як повідомляв "Знай.uа", "Голос країни-11", 5 випуск: сестри Завальські повернулися з тріумфом," Алібі " більше немає.

Також "Знай.uа" писав, що на "Голос країни" прийшов учасник, який спробував затьмарити всіх.