З нагоди Дня рідної мови директор Школи леді реаліті "Від пацанки до панянки" (Новий канал) Тетяна Мокріді розповіла, як вона вчила учасниць п'ятого сезону висловлювати свої думки і комунікувати один з одним.

"Коли учениці потрапили до Школи леді, то більшість з них не могли зв'язати двох слів, – каже директор. - Одні через педагогічну занедбаність, ігнорування книг, а хтось через те, що після вживання наркотиків і алкоголю втрачали головну думку в спілкуванні. Я часто проводила з дівчатами заняття, які залишаться за кадром. Вчила їх будувати пропозиції, висловлювати свої думки і комунікувати один з одним. Також рекомендувала їм переглянути певні фільми та публічні виступи. Іноді доводилося змушувати їх читати і пояснювати, що книги можуть бути кращими вчителями і навіть ліками. Розповідала, що люди іноді спілкуються так, що перед ними закриваються двері і від них відвертаються люди".

Тетяна неодноразово просила дівчат, щоб вони працювали над словниковим запасом і вивчали рідну мову.

" Мені іноді достатньо поговорити з людиною кілька хвилин, щоб зрозуміти, що він собою являє, – зізнається директор. - Мова-це виховання, Освіта, знання і стиль життя. Дівчина може бути неймовірною красунею, але як тільки вона відкриває рот – упс! І на людину вже дивишся іншими очима. Пам'ятайте, ще Сократ говорив:"змови, щоб я тебе побачив".

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

За словами директора, вона виросла в двомовній родині. Батько говорив українською, а мама – російською.

"Мати народилася в Латвії, – розповідає Тетяна. - І провела там свою юність. Згодом вона вивчила українську. Тому я з дитинства досконало знала дві мови. У родині ми говоримо виключно українською, бо живемо в Україні. І це принципово!"

Раніше ми повідомляли, алкозалежна "пацанка" знайшла найцінніше в тверезому житті.

Як повідомляв "Знай.uа", агресивна пацанка Мазур показала життя після проекту, мінус залежність і 15 кг.

Також "Знай.uа" писав, що Покрищук вибрала між улюбленим ловеласом і багатим нелюбимим.