Десять років тому співачка Michelle Andrade переїхала в Україну з рідної Болівії. І хоча після зміни місця проживання вона фізично віддалилася від сім'ї, її відносини з рідними тільки покращилися.

А нещодавно з'явився прекрасний привід побачитися з близькими-дівчина стала ведучою першого випуску проекту " Орел&Решка. Новий сезон", який показує Новий канал, і вирушила до Болівії.

Мішель Андраде, фото: Орел і Решка
Мішель Андраде, фото: Орел і Решка

"На жаль, на батьківщину я літаю нечасто. Це була моя друга поїздка за 10 років, але це не означає, що я втратила зв'язок з рідними – у нас є сімейний чат, де ми спілкуємося, ділимося фото і відео. Сім'я далеко, але завжди в моєму серці, — зазначила ведуча тревел-шоу на Новому каналі. - Як каже моя болівійська бабуся:"відстань – не привід забути тебе, навпаки, чим далі ти від мене, тим ближче я тебе відчуваю". Тому не сумуйте, якщо ви далеко від сім'ї — відносини стають тільки міцніше.

Мішель Андраде, фото: Орел і Решка
Мішель Андраде, фото: Орел і Решка

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Про болівійському дитинстві Michelle Andrade згадує з трепетом-воно було наповнене любов'ю і увагою близьких.

"Найяскравіший спогад з дитинства-це Різдво. Ми чекали цей день більше, ніж Новий Рік і день народження. На Різдво ми завжди збиралися всією сім'єю, всією своєю двадцяткою, в будинку у бабусі, накривали стіл, готували подарунки, веселилися... — згадує Michelle Andrade. - Я вдячна батькам, що вони прищепили нам таку любов до сім'ї".

Мішель Андраде, фото: Орел і Решка
Мішель Андраде, фото: Орел і Решка

Раніше ми повідомляли, підопічна Потапа Андраде відвезла позитиву подалі від Дорофєєвої.

Як повідомляв "Знай.uа", підопічна Потапа Андраде зробила фото на унітазі.

Також "Знай.uа" писав, що Каменських і Данилко на шоу "Маска" зайнялися ротом підопічної Потапа Андраде.