Популярна українська співачка, яка живе і будує кар'єру в Російській Федерації, Ані Лорак розповіла, чим займається в холодні зимові дні.

Відповідне фото з'явилося на її сторінці в Instagram.

З кожним роком Ані Лорак стає все популярнішою, а її пісні розносяться по мережі як гарячі пиріжки. Крім своєї вокальної кар'єри зірка із задоволенням бере участь в різних телешоу і миготить на російських світських заходах. Але, незважаючи на свою завантаженість, поп-діва не забуває радувати фанатів свіжими знімками в соціальних мережах.

На цей раз Кароліна опублікувала теплий домашній знімок, на якому вона закуталася в плед і загадково дивилася на камеру. Можна помітити, що під пледом на Лорак був надітий рожевий комплект білизни з чорним мереживом.

"У такі морозні дні кутаєшся в плед і візуалізуєш свої мрії✨ це дуже важлива частина життя – намалювати свій простір, адже всі ми – художники🎨", - написала зірка.

Популярні новини зараз
В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

Фанати відразу ж відгукнулися на нову публікацію співачки, обсипавши її масою компліментів. Хтось навіть зазначив, що після пластичних операцій Ані Лорак стала нагадувати актрису з серіалу "Реальні пацани".

Коментарі / скріншот
Коментарі / скріншот

Коментарі / скріншот
Коментарі / скріншот

Нагадаємо, що Ані Лорак похвалилася участю в шоу Сергія Лазарєва.

Як повідомляв портал Знай.uа, Ані Лорак не стрималася побачивши " коханця "з іншою жінкою:" Мій дорогий...".

Також Знай.uа писав, що Ані Лорак з "німбом" над головою блиснула оголеними грудьми: розстебнула блискавку і...