Відома українська актриса Ольга Сумська частенько радує своїх шанувальників всілякими фото і відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 700 тисяч чоловік.
Зараз же знаменитість опублікувала особисту фотографію і відео з вистави в Житомирі.

"Сьогодні нас тепло зустрічає ЖИТОМИР!🎭 А вже завтра чекаємо вас у СУМАХ на нашій легендарній виставі #мастеримаргарита !✋", - написала Ольга Сумська у підписі до публікації.

Ольга Сумська, скріншот: Instagram
Ольга Сумська, скріншот: Instagram

На знімку популярна актриса постала в шкіряному чорному костюмі з сильним поглядом прямо в камеру. "Ось дивишся на вас і завжди хочеться вам послати це сердечко, про яке всі мріють❤️"," Ух який погляд заварює 🔥", "Ну не можна бути красивою такою👏👏👏", "Ольга, підкажіть, коли плануєте відвідати Херсон з "Майстром і Маргаритою"? Дуже хочу подивитися🥰", - написали користувачі в коментарях до публікації. Серед них навіть є фанати Тіни Кароль, що відзначають красу Ольги Сумської.

Коментарі, скріншот: Instagram (Сумська)
Коментарі, скріншот: Instagram (Сумська)

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Нагадаємо, Ольга Сумська показала, якою була в 12 років: загадкова і з перукою на голові

Як повідомляв "Знай.ua", Ольга Сумська показала, як підкорити будь-якого чоловіка. Сумська поділилася безпрограшним варіантом, як завоювати будь-яке чоловіче серце. На своїй кухні вона влаштувала справжній бенкет.

Знай.ua писав, Ольга Сумська нап'ялила мамин перуку і татовий капелюх: як виглядала майбутня Роксолана в дитинстві