Відома українська виконавиця Надія Дорофєєва разом зі своїм чоловіком Володимиром Дантесом у січні, під час локдауну, літали відпочивати на Балі.

Дівчина частенько радує своїх шанувальників всілякими публікаціями в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать більше п'яти мільйонів чоловік. Фотографії з "райського" відпочинку теж не були винятком. Вони давно повернулися в Україну, Надія стала суддею 11 сезону "Голосу Країни" і вже провела кілька успішних епізодів, набираючи команду. А зараз Дорофєєва поділилася чорно-білим знімком і загадковим підписом зі словом "soon" - скоро - ймовірно, натякаючи на вихід нової сольної пісні. Тепер їй належить самостійна кар'єра без Олексія "Позитива" Завгороднього, якого можна вважати головним чоловіком в її житті, адже провів він з нею не один рік у "Время и Стекло".

"Перечитав мої думки, а вони всі ... про тебе. Soon", - написала співачка.

Надія Дорофєєва, скріншот: Instagram
Надія Дорофєєва, скріншот: Instagram

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Надя, не бачачи твої розповіді кожен день, занурила мене в безмірну смуток, тепер смуток пройшов, і тривога бере верх, тому що бажання почути цей новий шматок так велике.🔥❤️❤️❤️❤️", "Нервово чекаю цей день, коли ми почуємо нову пісню😍", "Афігеть.. сьогодні однозначно найкращий день від такої новини😍", - написали користувачі в коментарях.

Нагадаємо, "Голос країни" з Дорофєєвою і Кароль на сліпих прослуховуваннях зібрали "солянку" зі співаків: від рокерів до романтиків

Як повідомляв "Знай.ua", розкута Надя Дорофєєва здивувала недитячими рухами в топіку: "Потанцюємо?"

Знай.ua писав, Потап ніжно прилаштувався ззаду до Дорофєєвої - Дантесу не показувати: "Надя, яка маска..."