Акциз на пиво, заборони для артистів і захист біженців з Білорусі – що готує Україні Верховна Рада

Скорочення парламенту з 450 до 300 народних депутатів, оновлення міського транспорту та зміни в положеннях Конституції щодо законодавчих ініціатив народу – ці та ряд інших важливих законопроектів були внесені до плану питань П'ятої сесії Верховної Ради України.

Верховна Рада - фото ВРУ
Верховна Рада - фото ВРУ

Українці опинилися в глухому куті через низькі пенсії, зарплати і соцвиплати: "Не вистачає на харчування"

Українці звернулися до президента Володимира Зеленського через невдоволення розміром пенсій, зарплат і соціальних виплат. Відповідні петиції з'явилися на сайті Президента України в розділі "Електронні петиції".

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Пенсіонери, кадр з відео
Пенсіонери, кадр з відео

Нові правила і штрафи для власників собак: де можуть заборонити вигул

Українці просять президента Володимира Зеленського посприяти, щоб на законодавчому рівні залучати власників собак, які не прибирають за ними, до штрафу.

Вигул собак, кадр з відео
Вигул собак, кадр з відео

Водійське посвідчення з 16 років: українці вимагають змінити закон

Українці звернулися до президента Володимира Зеленського з проханням дозволити видачу водійських посвідчень з 16 років. Автор петиції пропонує внести поправки в закон про "умови допуску до керування транспортними засобами".

Посвідчення водія, кадр з відео
Посвідчення водія, кадр з відео

Школи та адаптивний карантин: хто залишиться в класах, а кого відправлять на дистанційку з 24 лютого

На сайті Міністерства освіти і науки оприлюднено рекомендації МОН для закладів загальної середньої освіти. З 24 лютого діятимуть деякі заборони.

Школа, Діти, фото: Getty Images
Школа, Діти, фото: Getty Images