Відомі українські співачки Наталія Могилевська та Анна Трінчер зняли спільний відеоролик на одну з пісень молодої виконавиці.

Відповідне відео з'явилося в TikTok Могилевської.

Незважаючи на свій вік Наталія Могилевська ніколи не відставала від сучасних тенденцій, повторюючи все більше і більше молодіжних трендів. Наприклад, не так давно співачка стала зіркою соціальної мережі TikTok, де мало не щодня з'являються свіжі відеоролики.

Однак цього разу Могилевська вирішила згадати про старе відео, яке зняла ще в серпні 2020 року. На ньому вона запалила з висхідною українською зіркою Анною Трінчер. Дівчата майже синхронно виконали кілька рухів у такт пісні юної блогерки "Малинове волосся".

На відео можна помітити, що Наталя не така сильна в молодіжному русі і часом забувала, куди потрібно ставити руки. У той же час Трінчер встигала в такт музики і трохи хихикала над своєю подругою.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

@nataliya_mogilevskaya

Малиновый волосы от @annatrincher 🌺 Любите танцевать? #рек #топ #рекомендации #могилевская #челлендж

♬ Малиновые волосы - Анна Тринчер

На відеоролику Могилевська постала в біло-коричневій сукні вільного крою з незвичайним принтом, а доповнила образ чорним поясом на талії. Трінчер ж була одягнена в своєму звичному стилі: короткий білий топ і джинси незвичайного фасону.

Нагадаємо, що 45-річна Могилевська влаштувала "скандал" занадто нахабним сусідам:"прийшла лаятися".

Як повідомляв портал Знай.иа, Наталя Могилевська після TikTok вирішила затьмарити Ілона Маска і Clubhouse.

Також Знай.иа писав, що 45-річна Могилевська налякала українців змінами, майже як Пугачова: "у вас перука?".