Популярна модель і блогерка родом з Києва Олена Омович, яку в народі називають Українською Кардашьян, поділилася з мільйонною аудиторією у своєму Instagram дивним відео з салону краси.

Так, постійна відвідувачка пластичних хірургів постала в Insta Stories в зовсім іншому образі – в закритому одязі та з розкішними локонами золотистого кольору. В руках Омович тримає горнятко чаю і блюдце з цукерками. Варто зазначити, що таке незвичайне амплуа дуже личить моделі.

"До речі, з останніх новин я тепер блондинка", - підписала ролик Олена.

Алена Омович, скріншот з Insta Stories

Алена Омович, скріншот з Insta Stories

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Алена Омович, скріншот з Insta Stories

Раніше ми писали про те, що гола українська Кардашьян засвітила більше, ніж зазвичай: "Коли ж ти навчишся". Омович вирішила не надягати під боді нижню білизну.

Нагадаємо, українську Кардашьян Омович звинуватили в шахрайстві: "Поверни гроші!"

Як повідомляв портал Знай.uа, українська Кардашьян Омович знайшла в собі страшну ваду: "Куди подівся мій..." Модель опублікувала знімок, зроблений на узбережжі Червоного моря на одному з єгипетських курортів.

Також портал Знай.uа писав, що тонка талія української Кардашьян Омович виявилася фотошопом: "У тебе стіна прогнулася". Олену Омович розкритикували за надмірну худорлявість і зловживання фотошопом.