37-річна Оля Полякова погодилася змінити обличчя: "Молодша за всіх молодих"

Популярна українська співачка і акторка Оля Полякова, яка відома також як Суперблондинка, поділилася з багатомільйонною армією шанувальників свіжим відео в соцмережі Instagram.

Оля Полякова, фото з Instagram
Оля Полякова, фото з Instagram

Українців розлютили розваги поліцейських-трюкачів: "Саме в цей час когось грабують"

Нещодавно в мережі з'явилися круті фотографії, на яких простий патрульний поліцейський з Волині демонструє неймовірні вміння в повітрі. Так, хлопець вже понад 10 років займається незвичайним видом спорту – трікінгом.

Популярні новини зараз
В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку Абонентам Київстар та Vodafone дали важливі інструкції: інакше вигідного тарифу не бачити Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою
Показати ще

Віталій Чак, фото facebook.com/patrolpolice.gov.ua
Віталій Чак, фото facebook.com/patrolpolice.gov.ua

Міністр Лазебна розповіла, кому можна не платити комуналку — держава компенсує 100%

Міністерка соціальної політики Марина Лазебна заявила, що в Україні є категорія населення, яка може розраховувати на компенсацію 100 відсотків комунальних платежів — це учасники бойових дій.

Тарифи на комуналку, кадр з відео
Тарифи на комуналку, кадр з відео

Другокласники попали в лікарню через гру в TikTok: не можуть встати, по тілу судоми

У Російській Федерації двоє учнів молодшої школи потрапили в лікарню після гри з соціальної мережі TikTok. Повідомляється, що інцидент стався в місті Каспійськ (Дагестан, РФ). Двоє учнів другого класу місцевої школи грали в "підсічки" з семикласниками. Як з'ясувалося, про цю розвагу школярі дізналися з соціальної мережі TikTok.

Лікарня / скріншот з відео
Лікарня / скріншот з відео

Вагітна дружина Віктора Павлика здивувала подробицями про дитину: "Плакала півгодини"

Дружина відомого українського виконавця Віктора Павлика Катя Реп'яхова розкрила таємницю, хто у них народиться: хлопчик чи дівчинка. Лише через кілька місяців після весілля фанати Віктора Павлика дізналися, що його 26-річна дружина вагітна. Катя Реп'яхова не стала приховувати від фанатів цю радісну новину і ділиться з шанувальниками всіма подробицями свого стану.

Катя Реп'яхова і Віктор Павлик / скріншот з відео
Катя Реп'яхова і Віктор Павлик / скріншот з відео

Реєстрація на ЗНО-2021: до якого числа і як перевірити документи

В Українському центрі оцінювання якості освіти показали, як перевірити стан обробки реєстраційних документів для ЗНО. Відомо, що цього року зовнішнє незалежне оцінювання для українських школярів буде проводиться в період з 21 травня по 15 червня включно. Учасники ЗНО повинні будуть обов'язково скласти 4 предмети: Українська мова, математика, Історія України / іноземна мова та один з навчальних предметів у школі.

ЗНО / скріншот з відео
ЗНО / скріншот з відео