Відома українська співачка і продюсер Наталія Могилевська часто ділиться з шанувальниками новинами свого життя і творчості в Instagram.

Нещодавно 45-річна знаменитість вперше перефарбувалася з шатенки в попелястий блонд і зазначила, що починає життя з чистого аркуша. Так, артистка дуже захопилася трендовою соціальною мережею TikTok, куди тепер все частіше викладає різні фото і відео, і цей раз не став винятком.

Красуня показала незвичайний ролик, на якому вирішила повторити один з так званих трендів на трек Konfuz "Ратата". Зірка приміряла стильний блейзер-оверсайз кольору фуксії і білосніжну футболку, доповнивши образ масивними аксесуарами у вигляді золотої каблучки і сережок, а також вечірнім макіяжем з акцентом на очах. Фішкою відео стало те, що Наталя танцювала між цегляною стіною і вирізаним трикутником.

@nataliya_mogilevskaya

Полюбила этот тренд❤️#рекомендации #рек

♬ оригинальный звук - 🌚🥀Юнøçτь🌚🥀

Популярні новини зараз
Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами" Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити
Показати ще

"Полюбила цей тренд❤️"

Фолловери не пройшли повз, проте їх думки розділилися. Одні засипали Наталію компліментами, інші ж відзначили, що співачка використовує давно забуті тренди TikTok, в той час як з'являються все нові. Були й ті, хто попросив зірку повернути назад її колишній колір волосся.

Нагадаємо, Могилевська шокувала шанувальників дивним захопленням.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Могилевська показала найрідніших.

Також портал "Знай.uа" писав, що Могилевська без нижньої білизни показала "фінальний номер".