Популярна українська співачка і акторка Оля Полякова, яка відома також як Суперблондинка, активно веде свій профіль Instagram.

Нещодавно знаменитість виставила в популярній серед зірок шоу-бізнесу соціальній мережі TikTok яскраве відео, на якому позувала в студії, інтригуючи численних шанувальників новинкою, про яку поки вирішила змовчати. Так, артистка взяла участь в челленджі на трек ATL "Танцуйте", знімаючи ролик з різних ракурсів.

Зірка приміряла стильний светр-оверсайз з "хижим" принтом тигра, розпустила довге світле волосся, а на обличчя нанесла мінімум макіяжу, захоплюючи натуральною красою. Оля доповнила стильний образ масивними аксесуарами, що складаються з золотого намиста-ланцюга і сережок, грайливо підморгуючи на камеру. При цьому Полякова не упустила можливості блиснути стрункою фігурою, над якою наполегливо працює.

@polyakova_olya

♬ оригинальный звук - 𝔊𝔬𝔩𝔡𝔢𝔫 𝔖𝔮𝔲𝔞𝔡🦁

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Варто відзначити, що раніше в квартирі Олі Полякової в центрі Києва сталася НП - через комунальні служби, які довгий час не приїжджали прибирати з даху старого будинку сніг, у співачки, яка проживає з сім'єю на останньому поверсі, протікали стеля і стіни, а 22 лютого стеля і зовсім обвалився. Артистка показала збитки і записала гнівне відеозвернення.

Нагадаємо, раніше у Олі Полякової обвалилася стеля в квартирі в центрі Києва

Як повідомляє портал "Знай.uа" Полякова з доньками скотилася з гори в кущі

Також "Знай.uа" писав, що Оля Полякова після приниження Кароль зізналася, що хвора