Популярна українська співачка Злата Огневич( справжнє ім'я Інна Бордюг), яка в минулому була народною депутаткою від "Радикальної партії" Олега Ляшка, часто ділиться з шанувальниками яскравими кадрами зі свого життя і роздумами на різні теми в Instagram.

Огневич почала міркувати на тему побачень і одягу на них і навіть розкрила власний секрет, що іноді, якщо не хоче другого побачення то починає вести себе "кринжово", тобто дивно.

"Як потрібно одягатися на побачення? 😎 Хоча, я ходжу на них рідко, але мене завжди мучить дане питання)) Сексуально або скромно? Бути в тренді або просто жіночною..... А головне - бути краще, ніж ти є насправді або максимально природною? ( До речі, я можу себе вести досить кринжово, щоб хлопець навіть і не подумав зустрітися знову☺️) загалом, задачка ще та )) єдине, що врятує в будь - якій ситуації - це впевненість у собі", - зізналася Злата.

До посту вона додала фотографії з нової фотосесії, де позує в довгому піджаку з поясом і ботфордах за коліно. Вона сидить на підлозі біля готельних номерів і навіть лягла в дивній позі в дверях ліфта.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Шанувальники прийшли в захват від нової публікації і зовнішнього вигляду артистки. Вони тут же почали робити їй масу компліментів і писати свої варіанти відповіді, як потрібно одягатися на побачення.

"Бути собою! І відчути собі комфортно", "🔥😍", " 😍💖", "Вам йде сексуальний образ", " Так як говорила Мерлін Монро😂", "складно уявити такого роду поведінку,Я б на це подивився😉", " по мені ,так як Ви зі своїми близькими людьми себе ведете і одягаєтеся,тобто природно. Чим менше одягу тим краще😂.А взагалі, красу нічим не зіпсуєш❤️", - пишуть коментатори.

Раніше ми повідомляли, Злата Огневич, ридаючи, розповіла про аферу на велику суму.

Як повідомляв "Знай.uа", улюблениця Ляшка Злата Огневич зізналася, хто викрав її серце.

Також "Знай.uа" писав, що улюблениця Ляшка Злата Огневич засвітила обручку.