Популярна українська телеведуча, співачка і блогерка Регіна Тодоренко, яка прославилася зйомками в тревел-шоу "Орел і Решка", а тепер робить своє шоу "П'ятниця з Регіною", любить ділитися з багатомільйонною армією шанувальників фото в Instagram.

Цього разу 30-річна телезірка поділилася на своїй сторінці в соцмережі красивим знімком з чоловіком Владом Топаловим і маленьким сином Михайлом. Сім'я зображена на безлюдному морському узбережжі та виглядає щасливою.

У підписі до фотографії Регіна привітала улюблених чоловіків з російським Днем захисника Вітчизни, який у нашій країні вже давно не святкують. Натомість українських героїв можна привітати 14 жовтня – у День захисника України.

"Мої чоловіки, моя підтримка, моя опора, мій дім, моя фортеця, моя любов, дякую вам за все! З вами моє життя наповнене найяскравішими фарбами 🙏🏻❤️ Дякую тобі, коханий, за приклад гідного чоловіка і батька, який ти подаєш синові ❤️. Ти – мій герой 🦸‍♂️ Зі святом вас, дорогі наші чоловіки 🥳. Міцно обіймаю!" - зворушливо написала Тодоренко.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Нагадаємо, новими ведучими популярного тревел-шоу "Орел і решка" будуть двоє чоловіків: російський комік Олександр Гудков та український співак Іван Дорн.

Як повідомляв портал Знай.uа, Регіна Тодоренко після травми на Балі з'явилася з чоловіком і сином: "Любов вилікує".

Також портал Знай.uа писав, що Регіна Тодоренко показала, що робить їй дуже боляче.