Мати Світлани Лободи похизувалась відвідуванням палацу президента АОЕ.

Зірка російської естради Світлана Лобода, дуже активно веде свій акаунт в Instagram, де за її постами слідкує понад 6 мільйонів підписників, а співачка не втомлюється розважати публіку новими фото та відео, де б вона не перебувала - вдома, в турі чи на відпочинку.

Старається не відставати від своєї зіркової доньки й мати Світлани - Наталія Лобода. 63-річна красуня недавно побувала на відпочинку в ОАЕ, який вона провела разом зі Світланою та двома маленькими онуками: Євою і Тільдою. Наталія ділилась в Instagram яскравими фото з райського куточка.

Цього разу мати Лободи пригадала свої відвідини президентського палацу в ОАЕ - Каср Аль Ватан, екскурсію яким вона провела ще у 2019 році.

"Ми відвідали цей палац і такої краси, величі, ніде не бачили! Ходиш по залах і дух захоплює - але ж все це зробила рука людини!", - поділилась емоціями Лобода-старша.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

фото з Instagram Наталії Лободи
фото з Instagram Наталії Лободи

фото з Instagram Наталії Лободи
фото з Instagram Наталії Лободи

Наталія розповіла про розкішні прикраси в палаці та поділилась фото, яке вона зробила біля золотої інсталяції.

олота інсталяція виконана у вигляді сфери. Вона містить об'ємні каліграфічно оформлені висловлювання першого Президента ОАЕ шейха Заїда. Це улюблене місце туристів для фото", - розповіла мама Лоюоди.

Наталія Лобода, фото: Instagram
Наталія Лобода, фото: Instagram

Нагадаємо, Лобода злякалась "НЛО" і відмовилась звідати незнану насолоду

Як повідомляв портал Знай.ua, мама Лободи на відпочинку засвітилася з копією Джонні Деппа

Також Знай.ua писав, мама Світлани Лободи підкорила струнким тілом в бікіні