Популярна українська співачка Ірина Федишин активно ділиться з багатотисячною армією шанувальників цікавими публікаціями в Instagram.

Нещодавно 34-річна зірка вирушила на відпочинок в Домініканську Республіку, звідки розмістила безліч спокусливих фотографій і відео.

Федишин вже повернулася до Києва і вирішила розіграти серед підписників своє худі з написом "Не розмовляй зі мною", в якому вона брала участь в детектив-шоу "Маска". Також співачка повідомила, що вже на початку березня відправиться в тур містами України. Перший концерт буде в Сумах 8 березня.

"❣️ Конкурс, друзі 🙌! Хто серед моїх підписників хоче таке худі "Не розмовляй зі мною" 😍?! Худі, у якому я брала участь у шоу "Маска" 🔥 Все дуже просто! Бути підписаним на мою сторінку, поставити лайк та залишити комент під цим постом, а саме дати відповідь на питання, як називається пісня у відео? На днях виберу переможця) Поїхали! 🔥" - написала артистка.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Раніше ми писали про те, як Ірині Федишин в костюмі "Пави" вдалося обвести навколо пальця детективів шоу "Маска".

Нагадаємо, Ірина Федишин затьмарила домініканське сонце ідеальною фігурою в купальнику.

Як повідомляв портал Знай.uа, Ірина Федишин в пікантному купальнику опинилася одна на райському острові: "Там де ти".

Також портал Знай.uа писав, що Ірина Федишин зізналася, чому не пішла на "Танці з зірками": "Відмовила їм двічі".