Відома українська співачка Тіна Кароль вже більше 15 років радує мільйонну армію шанувальників своїм ангельським голосом. Також зірка часто ділиться красивими публікаціями в соцмережі Instagram.

Нещодавно 35-річна знаменитість, якій приписують службовий роман з молдавським співаком Даном Баланом, опублікувала красиві кадри з останньої фотосесії.

Так, на знімку Тіна позує сидячи на стільці на чорному тлі. Для зйомки співачка вибрала розкішну вечірню сукню чорного кольору з незвичайними вирізами в зоні декольте, талії і ніг, а також чорні колготки і босоніжки на підборах.

У підписі до фото виконавиця залишила цитату зі своєї нової пісні "Скандал".

"Це - черговий скандал👻" - підписала знімок Кароль.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

"Гасіть 🥵💔", "Ну яка краса 🤍", "Ляляляляляля 😍😍😍", "Найпрекрасніша 😍", - зазначили в коментарях під постом користувачі соцмережі.

скріншот коментарів

Раніше ми писали про те, що Дан Балан показав Тіні Кароль, що таке справжній "Скандал".

Нагадаємо, Тіна Кароль кардинально змінилася на новому шоу "Ліпсінк батл".

Як повідомляв портал Знай.uа, Тіна Кароль навчила правильно відповідати колишнім: "Даремний шматок л*йна".

Також портал Знай.uа писав, що різкі зміни Тіни Кароль приголомшили українців: від "Голосу країни" до "Ліпсінк батла".