Легендарний спортсмен потрапив у серйозну ДТП, машина перекинулася

Всесвітньо відомий гольфіст потрапив у серйозне ДТП: Тайгер Вудс перекинувся на своєму позашляховику в Лос-Анжелесі. Повідомляється, що інцидент стався вранці (за місцевим часом) у вівторок, 23 лютого, на кордоні Роллінг Хіллз Естейтс і Ранчо Палос Вердес, штат Каліфорнія, США.

ДТП / скріншот з відео
ДТП / скріншот з відео

64-річна мама Світлани Лободи похвалилася, як розважається в палаці президента

Мати Світлани Лободи похизувалась відвідуванням палацу президента АОЕ. Зірка російської естради Світлана Лобода, дуже активно веде свій акаунт в Instagram, де за її постами слідкує понад 6 мільйонів підписників, а співачка не втомлюється розважати публіку новими фото та відео, де б вона не перебувала - вдома, в турі чи на відпочинку.

Популярні новини зараз
ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків В Україні готується революція у житловій сфері Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Наталія Лобода, фото: Instagram
Наталія Лобода, фото: Instagram

Коронавірус забрав життя дворазового чемпіона світу

У вівторок, 23 лютого, стало відомо про смерть дворазового чемпіона світу з шосейно-кільцевих мотоперегонів (MotoGP) Фаусто Грезіні. Повідомляється, що легендарний спортсмен помер після тривалої боротьби з коронавірусною інфекцією. Про це йдеться в публікації в офіційному акаунті італійської команди Gresini Racing в соціальній мережі Twitter.

Палаюча свічка, кадр з відео: YouTube
Палаюча свічка, кадр з відео: YouTube

Ані Лорак показала, з ким ділить ліжко: "Мій захисник"

Ані Лорак показала волохатого красеня біля своїх ніг. Популярна українська співачка Ані Лорак, яка зараз проживає та активно будує свою кар'єру в Росії, зібрала на своїй сторінці в Instagram майже 7-ми мільйонну армію підписників, яку не втомлюється розважати.

Ані Лорак, фото: Instagram
Ані Лорак, фото: Instagram

Шкуродери розкидають небезпечні "вкусняшки": як врятувати отруєних тварин

Останнім часом все частіше з'являється інформація про отруєння домашніх та безпритульних тварин. Зоозахисники UAnimals розповіли, як захистити і врятувати тварин при виявленні симптомів отруєння. В отруєного собаки помітні наступні симптоми: сонливість, сплутаність свідомості, порушення координації рухів, підкошування лап, рясне слиновиділення, блювота, піна з рота, виття.

отруєння тварин, ілюстративне фото з вільних джерел
отруєння тварин, ілюстративне фото з вільних джерел

Вагітна дружина Віктора Павлика повідомила близьким важливу новину: мова про дитину

Концертний директор і нова кохана Віктора Павліка Катя Реп'яхова показала кадри з гендер-паті, на якій розкрила стать дитини для близьких. Відомо, що новоспечена дружина виконавця Віктора Павлика Катя Реп'яхова завагітніла. Дівчина не стала приховувати свого становища від фанатів і відразу ж поділилася в соціальних мережах радісною новиною.

Катя Реп'яхова / скріншот з відео
Катя Реп'яхова / скріншот з відео