Для всіх громадян, які платять і отримують аліменти на утримання неповнолітніх дітей, з'явилися важливі новини. У Мін'юсті відзвітували щодо сум "проблемних" виплат.

Також навели приклад, що аліменти платять не тільки чоловіки, а й жінки. У Дніпропетровській області мати-боржник виплатила майже дві сотні гривень.

Про це стало відомо завдяки повідомленню прес-служби Міністерства юстиції України в мережі Facebook.

Нарахування аліментів, кадр з відео
Нарахування аліментів, кадр з відео

"Виконавче провадження про стягнення аліментів з матері на утримання двох неповнолітніх дітей перебувало на виконанні в Пологівському районному відділі державної виконавчої служби Південно-Східне міжрегіональне управління Міністерства юстиції м. Дніпро з липня 2013 року.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

У зв'язку з наявною заборгованістю, яка у лютому 2021 року становила 186 тис грн та 93 тис грн штрафу, державним виконавцем було складено протокол про притягнення боржниці до адміністративної відповідальності за порушення, передбачено частиною першою статті 183-1 КУпАП, який направлено на розгляд до Пологівського районного суду Дніпропетровської області.

12 лютого стягувач надав заяву про повернення виконавчого документа і повідомив про сплату заборгованості в повному обсязі.

Всього протягом 15-21 лютого органи ДВС стягнули 132 млн грн аліментів. З них 25,8 млн грн проблемної заборгованості. Загалом же з початку 2021 року стягнуто 763, 7 млн грн аліментних платежів. З них 142, 7 млн грн - завдяки застосуванню до боржників встановлених Законом обмежень.", - повідомляють у Міністерстві юстиції України.

Публікація Мін'юсту, скріншот: Facebook
Публікація Мін'юсту, скріншот: Facebook

Раніше повідомляли, заробітчанка з України загриміла до в'язниці в Італії: била до посиніння.

Як повідомляв Знай.uа, іноземці всиновлюють десятки українських дітей на рік: "Позбавлені сімейного оточення".

Знай.uа писав, довідка про стан здоров'я в дитсадок: батькам пояснили, чи потрібна вона.