Популярний російський співак, телеведучий і постійний учасник багатьох "хайпових" проєктів Сергій Лазарєв нещодавно завоював перше місце в шоу "Танці з зірками". До перемоги Сергій, якому приписують таємні романтичні стосунки з українською співачкою Ані Лорак, прийшов разом з танцівницею Катею Осиповою.

Так, з'явилася інформація, що Сергій Лазарєв не приховував емоцій після перемоги, і шанувальники змогли вловити приховані жести, які не побачили прості телеглядачі під час ефіру.

Про це стало відомо завдяки новій публікації пабліку про життя зірок "showbusiness.rus" в мережі Instagram.

Публікація showbusiness.rus, скріншот: Instagram
Публікація showbusiness.rus, скріншот: Instagram

"У запеклій боротьбі з Давидом Манукяном, Сергій Лазарєв таки переміг у проєкті "Танці з зірками". "Ми перемогли!", - кричав Сергій Лазарєв в камеру. Мабуть Даві скандал на користь не пішов...", - повідомляється в публікації.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

До слова, цього року телеглядачі та користувачі мережі виступили з критикою на адресу одного з учасників проєкту. Так, репер Давид Манукян (DAVA) змагався нарівні з іншими артистами, хоча раніше він професійно займався бальними танцями і має численні титули. Відомо, що DAVA-майстер спорту і віце-чемпіон світу. Втім, суперники Давида не бачили в цьому проблеми.

Катерина Осипова і Сергій Лазарєв, скріншот: YouTube
Катерина Осипова і Сергій Лазарєв, скріншот: YouTube

Також з'явилися чутки про ще одні стосунки, які міг зав'язати Сергій Лазарєв на проєкті зі своєю партнеркою Катею Осиповою. В одному з інтерв'ю співак зізнався, що через постійні тренування в проєкті він майже не бачить своїх дітей, сина Микиту і доньку Аню: "Я проводжу весь день в репетиційних залах, жертвуючи часом, який міг би провести з ними". Шанувальники впевнені, що татко Лазарєв і, до слова, одружена Катерина Осипова, проводили так багато часу разом не просто через тренування. Втім, перемога на проєкті цієї парочки тільки підливає масла у вогонь пристрасті.

Ось як реагують на перемогу Сергія Лазарєва користувачі мережі: "Ну не може ж бути Манукяну два рази добре", "Бузова прорахувалася, повернеться Дава без нагороди. А ось С. Лазарєву пощастило з партнеркою.", "Кому потрібні їх танці одні і рила щодня", "Дава хто, а Сергій артист", "Заслужив по справедливості", "Лазарєв найкращий! Вітаю з перемогою!", "Як неприємно бачити з висунутим язиком. У школі вчителі не говорили, що це непристойно?".

Коментарі до публікації, скріншот: Instagram
Коментарі до публікації, скріншот: Instagram

Коментарі до публікації, скріншот: Instagram
Коментарі до публікації, скріншот: Instagram

Коментарі до публікації, скріншот: Instagram
Коментарі до публікації, скріншот: Instagram

Раніше повідомляли, Ані Лорак після операцій змінилася до невпізнання: "Стала схожа на...".

Як повідомляв Знай.uа, українки Успенська і Лорак поборються за російську музичну премію.

Знай.uа писав, розлучена Лорак заявила про возз'єднання з Лазарєвим: "Знову разом".