Дружина Стаса Михайлова подарувала йому на 23 лютого арабську дівчину, щоб чоловік насолодився східною екзотикою.

Зірка російської естради Стас Михайлов отримав вкрай незвичний подарунок на 23 лютого від своєї дружини - це була східна дівчина, яка виконала танець живота.

Про те, як пройшов для нього День захисника Вітчизни Стас Михайлов розповів у себе в Instagram Stories. Співак поділився коротким роликом, в якому сексуально вбрана дівчина рухалася під музику, а співак радісно плескав у долоні.

Стас Михайлов залишився в захваті від побаченого.

"23 лютого проходило у мене по різному ... Але ось так вперше!" - прокоментував ролик у своєму профілі Михайло.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Сама ж дружина співака Інна також виклала відео в себе в Instagram. На ньому чути, як співак вигукує: "Супер! І так прошу щодня".

Також чути закадровий голос доньки Стаса, яка запитує батька, чи сподобалося йому.

Сім'я співака зараз відпочиває в Дубаї. Тому проблем з пошуком танцівниці, вочевидь, не виникло.

Зазначимо, що 51-річний Михайлов і його третя дружина Інна Канчельскіс живуть разом уже понад 14 років. До цього співак був одружений з Інною Горб, а також з двоюрідною сестрою Валерії Наталією Зотовою.

Від другого шлюбу артист виховує сина Микиту і доньку Дарину, а від першого - Андрія і Єву. При цьому у багатодітного батька є спільні діти з нинішньою дружиною : 12-річна Іванна та 9-річна Марія.

Нагадаємо, Стас Михайлов ледь відбився від велелюбної Таїсії Повалій

Як повідомляв портал Знай.ua, Стас Михайлов похвалився красунями-донечками

Також Знай.ua писав, Стас Михайлов купив дружині і дочці піжами за півмільйона