З Мелітополя (Запорізька область) прийшли новини, які ще раз доводять всю жорстокість людини. Під самим Мелітополем є невелике селище, тут 5-річну дівчинку висадили зі шкільного автобуса на порожній зупинці. Більше години дитина простояла на морозі.

Про це стало відомо завдяки повідомленню одного з місцевих видань.

Журналісти повідомляють, що дівчинці пощастило, її помітила сусідка-школярка і відвела додому.

Зупинка, скріншот: YouTube
Зупинка, скріншот: YouTube

Інцидент стався в Новомиколаївці. Крихітка Інна (ім'я змінено) живе в Новомиколаївці, а дитячий садок, який відвідує п'ятирічна дівчинка, розташований в Семенівці. Щоранку дітей на шкільному автобусі відвозять до садочку, а ввечері - розвозять по домівках. Висаджують на зупинці, де на малюків чекають батьки. Цього разу автобус дівчинку привіз, от тільки на зупинці батьків не було. Тому вихователь просто висадила дівчинку і поїхала.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Дитина цілу годину перебувала на зупинці, причому не в центрі села, де багато людей, а на околиці, де поруч річка, лісосмуга. Як не сталося непоправного, невідомо. На щастя, самотню дитину помітила дівчинка-школярка з сусідньої вулиці. Вона і відвела Інну додому. Крихітка замерзла і захворіла, але на щастя, нічого страшнішого з дитиною не сталося.

Виявляється, батьки не зустріли дівчинку, бо не отримали повідомлення від вихователів про те, що садок закінчує роботу раніше. Вихователі розсилають такі повідомлення через меседжер. Однак, повідомлення батьки з об'єктивних причин не отримали. А вихователі, побачивши, що на зупинці дорослих немає, чомусь не передзвонили.

Зима, мороз - фото Знай.ua
Зима, мороз - фото Знай.ua

У відділі освіти Семенівської ОТГ повідомили журналістам, що вихователі намагалися додзвонитися до батьків дівчинки, але ті телефон не брали. Владислав Ткаченко, начальник відділу освіти ОТГ, пояснив журналістам те, що трапилося так: ДСНС попередило про погіршення погодних умов, а в Новомиколаївці є пагорб, який в таких умовах стає непроїзним.

Тому водієві автобуса не можна було зволікати, інакше він не зміг би розвезти інших дітей, поставивши їх здоров'я під удар. При цьому, стверджує В. Ткаченко, вихователі просили сусідів, що живуть неподалік, провести дитину додому і ті, начебто, погодилися.

У районному управлінні освіти наголошують: до публікації про конфлікт не знали. Але в такій ситуації вихователі зобов'язані передати дитину з рук в руки. Так що залишати дівчинку на зупинці в жодному випадку не можна було. Ситуація не вичерпана. Зараз чиновники від освіти з'ясовують, хто винен у тому, що трапилося і як не допустити повторення історії. А з крихіткою вже все добре.

Раніше повідомляли, винне Аніме? Три Школярки намагалися разом накласти на себе руки, вони у реанімації.

Як повідомляв Знай.uа, на Буковині розлючена тварюка накинулася на дитину, ледь відбили: "Медики роблять все".

Знай.uа писав, 5-класниця з великим серцем врятувала життя пенсіонеру, українці аплодують стоячи: "Єдина, хто не пройшов повз".