Відомий український музикант Олег Скрипка заінтригував шанувальників виходом нової пісні спільно з НАОНІ оркестру.

Детальніше про це Виконавець написав на своїй сторінці в Instagram.

Олег Скрипка відомий українцям не тільки в ролі сольного виконавця, а й як лідер гурту "Воплі Відоплясова". Співак любить оригінально радувати музичні смаки своїх слухачів і заряджати їх позитивом мало не кожен день.

Нещодавно Скрипка анонсував вихід своєї нової пісні "Two colors", яку він збирається представити під час прямого ефіру на радіо Джем ФМ у четвер, 25 лютого об 11:00. Крім того, що музикант порадує шанувальників новим треком, він ще й збирається влаштувати розіграш квитків на свій швидкий концерт в Києві, який буде проводитися спільно з українським оркестром НАОНІ оркестру.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Але, багатьох зацікавило навіть не це: Олег Скрипка вибрав для анонсу дуже незвичайний образ. Він надів класичний костюм трійку, чорні прикраси і зробив дуже пишну зачіску. Фанати оцінили сміливий образ артиста, усипавши його компліментами в коментарях.

Нагадаємо, що Скрипка голяка стрибнув у крижану ополонку: Зустрічайте новий шедевр "Воплі Відоплясова".

Як повідомляв портал Знай.uа, Олег Скрипка, за словами, Осадчої є головним франкофілом українського шоубізу.

Також Знай.uа писав, що Олег Скрипка з "ВВ" потанцював з чоловіком-красенем: чи то гопак, чи то кабаре.