Українські школярі незвичайним чином вшанували пам'ять Лесі Українки, записавши на її честь реп.

Відповідні ролики опублікували в соціальних мережах.

Відомо, що в четвер, 25 лютого, Ларисі Косач-квітці (Леся Українка) виповнюється 150 років від дня народження. Українці не змогли пройти повз цю знаменну дату і всіляко висловлюють данину поваги її творчості і нелегкого життя.

Зокрема, в Центрі позашкільної освіти МОН України запустили челендж серед школярів, попросивши записати їх реп на честь поетеси. Як не дивно, але багато дітей підтримали ініціативу Міністерства освіти і випустили сотні надихаючих роликів.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Школярі нагадали українцям про славну творчість Лесі Українки та про її неймовірні навички. Зокрема, дівчина почала писати вірші ще з 9 років, а перша її публікація в журналі відбулася в 13 років. За життя поетеса змогла вивчити 18 мов і стати шанованою жінкою в декількох країнах світу.

Всі композиції школярів вийшли досить різними, проте всі вони передавали дух Лариси Косач-квітки в сучасному виконанні.

Нагадаємо, що Леся Українка заграла новими фарбами в 21 столітті.

Як повідомляв портал Знай.uа, журналіст і ведучий програми "Знак якості" Костянтин Грубич показав, що готували для Лесі Українки.

Також Знай.uа писав, що киянка пережила Гітлера і Сталіна і посміхнулася гостям: "щаслива в 103".