Відомий український кулінар і переможець проєкту "МастерШеф" Євген Клопотенко поділився роздумами про справжню творчість.

Євген Клопотенко на своїй сторінці в Instagram розповів, як творчі ідеї можуть стати бізнесом.

Знаменитий кулінар зауважив, що творчі люди іноді виглядають як нехлюї. Водночас багато хто з нехлюїв скористалися такою схожістю і почали називати себе творчими людьми. Однак не варто плутати ці два терміни, бо між ними величезна різниця.

Євген Клопотенко розповів, як він розуміє творчість.

"Справжня творчість - це коли людина ментально може вийти зі свого фізичного тіла, перейти у світ фантазій, дістати звідти ідею, обробити самостійно чи передати її на втілення системним людям. І важливо: ідея та в результаті має реалізуватися. Просто сидіти на хмаринці й дриґати ніжками - неефективна фігня, якщо ти на своїй творчості хочеш заробляти", - зазначив кулінар.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Справжня творчість має бути організованою, вважає Клопотенко. Тому творчій людині для того, щоб почати і провадити бізнес, потрібно знайти собі помічників серед "системних" людей.

"У моїх проєктів є команда та директор, що цим всім керує. Тільки так мої ідеї змогли стати бізнесом. Тому, якщо ви творча людина, то моя вам порада: підіть та знайдіть собі системну людину. Якщо ви з ліги системних і хочете створити щось грандіозне, то знайдіть собі творчу людину (тільки придивіться, коли той почне красиво заливати та подумайте, чи то не довбаний нехлюй)", - порадив кулінар.

Нагадаємо, Клопотенко розповів, як потрібно вживати Nutella

Як повідомляв портал Знай.ua, Клопотенко поділився ідеальним десертом

Також Знай.ua писав, Клопотенко показав простий рецепт хліба з буряком