Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, з великою активністю веде свою сторінку в Instagram, де публікує яскраві фото та відео.

Цього разу 33-річна дружина репера Олексія Потапенка поділилася з багатомільйонною армією шанувальників новим відео, на якому показала свої щоденні ритуали. У кадрі Каменських чистить зуби після душу перед дзеркалом, масажує обличчя ролером, а потім п'є каву та снідає овочами і сосисками.

"Моя ранкова рутина🕖", - підписала ролик виконавиця хітів "Попа, як у Кім" і "Обіцяю".

"А де туалет?? 😂", "Ранок він такий", "Класні нігті. Особливо колір! 🔥🔥🔥", "Красуня!!! 🔥🔥🔥 ", "Ще туалет забула 😂😂😂😂😂", "Навіщо це відео? 😂", "Настю, ти без макіяжу красива дівчина ❤️🔥", - зазначили в коментарях під постом користувачі соцмережі.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

скріншот

скріншот

скріншот

Раніше ми писали про те, що Настя Каменських перерахувала плюси і мінуси улюбленого жіночого атрибуту: "Весь час боїшся".

Нагадаємо, Настя Каменських звернулася до багатомільйонної аудиторії за допомогою.

Як повідомляв портал Знай.uа, Настя Каменських підготувала для шанувальників дещо "цікавеньке": "Чекаєте?"

Також портал Знай.uа писав, що Настя Каменських поділилася неприємним досвідом з життя: "Як вам вдається?".