Леся Нікітюк показала тату на чужій долоні та запропонувала вгадати, кому належить розмальована рука.

Яскрава та непередбачувана ведуча "Хто зверху" і "Le маршрутка" Леся Нікітюк, яка зібрала в Instagram 3,6 мільйона підписників, не стомлюється радувати та розважати таку величезну армію шанувальників.

Цього разу Леся запропонувала шанувальникам загадку. Телезірка у своїх Insta Stories поділилась коротким відео, на якому вона продемонструвала тату на чиїйсь долоні. З кадрів важко судити, кому належить рука - жінці чи чоловіку.

Крім того, самі зображення дуже нагадують тату у відомих особистостей. І Леся Нікітюк запропонувала фанатам вгадати - чию руку вона тримає у своїй.

Щоб спростити завдання (або щоб ще більше заплутати фоловерів) Леся дала варіанти відповідей: Вікторія Бекхем, Еліна Світоліна, Рональдіньйо.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Розгадку Леся розкрила сама - у наступному відео телезірка показала, кому належить рука з татуюваннями - це Еліна Світоліна.

Нагадаємо, Леся Нікітюк показала, з ким зважиться на останній шанс

Як повідомляв портал Знай.ua, Леся Нікітюк знайшла молоко буйвола і "загубила" обручку

Також Знай.ua писав, Леся Нікітюк розповіла про дивні події в житті