В мережі показали моделей Victoria's Secret до і після перетворення їх на ангелів.

Дивлячись на фотографії ангелів Victoria's Secret, здається, що вони дійсно спустилися на землю з небес, настільки бездоганно моделі виглядають на подіумі та в рекламних кампаніях.

Однак, як не важко здогадатися, над "ангельською ідеальністю" дівчат потрудилася ціла команда. І часто те, що було "до", разюче відрізняється від того, що стало "після".

В Instagram-акаунті Celebrity Plastic показали фото моделей Victoria's Secret до і після перевтілення.

Кендіс Свейнпол

Популярні новини зараз
Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Було: мила дівчина з м'якими рисами обличчя, яка нічим не відрізняється від більшості твоїх подруг.
Стало: фатальна красуня з пронизливим поглядом. Якщо придивитися, вся гострота рис досягається вмілим макіяжем і лише трохи - роботою хірурга і косметолога

Кендіс Свейнпол
Кендіс Свейнпол

Розі Хантінгтон-Уайтлі

Зараз Розі просто лялечка - біляві пасма, пухкі губи, акуратний носик. Саме таким носиком "ангела" нагородила не природа, а пластичні хірурги. У порівнянні з раннім фото ніс явно став витонченішим і меншим за розміром.

Розі Хантінгтон-Уайтлі
Розі Хантінгтон-Уайтлі

Адріана Ліма
Чарівні зелено-блакитні очі, акуратний овал обличчя і дитячі "щічки" залишилися при ній, а ось над іншим потрудилися. Тепер посмішка Адріани бездоганна, а кінчик носа трохи вужчий, ніж на юнацьких фото.

Адріана Ліма
Адріана Ліма

Барбара Палвін
За плечима Барбари контракти з такими модними брендами, як Louis Vuitton, Miu Miu, Nina Ricci, а тепер вона ще й "ангел" Victoria's Secret.

Барбара Палвін
Барбара Палвін

Єльза Хоск
Єльза Хоск

Нагадаємо, шведська модель Victoria's Secret Єльза Хоск показала соковитий горіх

Як повідомляв портал Знай.ua, ангел Victoria's Secret Алессандра Амбросіо дозволила сонцю облизнути соковиті персики

Також Знай.ua писав, ангел Victoria's Secret спустилася на червону доріжку без білизни.